TeamSwift

Home of the Suzuki mini-compacts ! Your Home for all things Suzuki Swift, Geo Metro, Holden Barina, Chevy Sprint, Pontiac Firefly, and Suzuki Cultus. TeamSwift is a technical performance oriented community!
It is currently Fri Nov 24, 2017 7:48 am

Underbody braces, turbos and more!

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jul 23, 2015 10:06 pm 
Offline

Joined: Mon Jul 20, 2015 5:55 pm
Posts: 20
Location: United states
I've got a swift with 108k miles on it, runs pretty good, but once I drive it around for about 15 minutes or so, and come to a stop, the engine begins to shake, it starts to idle low, and sometimes it will stall out. Other times I will try to drive and it has very little power and rolls along slowly with a deep low buzz sound coming from the exhaust, when I shut it off it always fires right back up and then runs fine after that for a while. sometimes when I come to a stop and it starts to shake, if I throw it into neutral right away the idle returns to normal and nothing happens, but not always.
So far I have replaced the following: battery, starter, alternator, water pump, harmonic balancer, timing belt, thermostat, spark plugs, radiator/tubes, oil/filter, and coolant.
Any ideas on what it could be??? Ive been told it might be the o2 sensor, a bad or dirty throttle position sensor, or a bad or loose crank gear. Any input would be greatly appreciated.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group