TeamSwift

Home of the Suzuki mini-compacts ! Your Home for all things Suzuki Swift, Geo Metro, Holden Barina, Chevy Sprint, Pontiac Firefly, and Suzuki Cultus. TeamSwift is a technical performance oriented community!
It is currently Fri Nov 24, 2017 1:44 am

Underbody braces, turbos and more!

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jan 04, 2016 4:12 am 
Offline

Joined: Mon Jan 04, 2016 3:20 am
Posts: 1
Location: British Columbia canada
hi all newbie here, it started by wanting to stall when stopping and then one day it just stopped on the Hwy. The problem I'm having is I cannot find the igniter! There's nothing at the coil ! This is what I've done so far:
Replaced the pick up coil (that's the only thing in the distributor).
Replaced the coil.
Replaced the ecm with one that was working.
Checked all the fuses.
I'm getting 12volts at the coil.

Before this happened I had replace the brake light fuse, it kept blowing than I disconnected the shifter lock, replaced the fuse and it was fine. The strange thing is when the brake light fuse used to blow it would stop the tranny from shifting automatically but was ok if I shifted manually I.e. From 1,2, than D.

I'm stumped any help would be greatly appreciated!

P.s. Would love to attach pics but pic size is limited and have to figure out how to reduce size!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group