TeamSwift

Home of the Suzuki mini-compacts ! Your Home for all things Suzuki Swift, Geo Metro, Holden Barina, Chevy Sprint, Pontiac Firefly, and Suzuki Cultus. TeamSwift is a technical performance oriented community!
It is currently Fri Oct 20, 2017 3:11 am

Underbody braces, turbos and more!

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Aug 23, 2010 12:37 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Aug 22, 2010 2:49 am
Posts: 5
Location: WA-Olympia
where do you tap the oil and water for a turbo on a g10? i cant figure out how to use the search efficently

thanks


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 23, 2010 7:51 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Sep 22, 2008 8:39 pm
Posts: 75
Location: Florida, United States
Oil you can tap at the port right next to the oil pressure sender. As for water, I put a t fitting where the water leaves the block, right in front of the thermostat, and goes out a 1/2 inch or so heater hose to the heater core. As for the return, I just put another t on the out side of the heater core line. Worked fine for me for nearly 2 years, and a perk is that winter time means that the water is just a tad warmer, much needed in Pennsylvania :lol: :lol:

Hope that helped

Robert


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Aug 26, 2010 2:48 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Aug 22, 2010 2:49 am
Posts: 5
Location: WA-Olympia
that did help! thanks! finished putting it in and it really isnt that much faster since its only running about 3psi. i just made a T connection off the oil sender since the plug next to it wouldnt budge. tbi pretty much means im stuck running low boost if i dont want to dump alot of time and money at it?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Aug 30, 2010 5:42 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Sep 22, 2008 8:39 pm
Posts: 75
Location: Florida, United States
I am running 7-8 constantly in my tbi, never had an issue except when I used cheap head gaskets(NEVER NEVER NEVER use ebay "evergreen" gaskets, Felpro only) I have cracked the boost up to 10 and have not had an issue.

Check my videos on youtube http://www.youtube.com/watch?v=ukqVkcPDURc
:lol:


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group