TeamSwift

Home of the Suzuki mini-compacts ! Your Home for all things Suzuki Swift, Geo Metro, Holden Barina, Chevy Sprint, Pontiac Firefly, and Suzuki Cultus. TeamSwift is a technical performance oriented community!
It is currently Fri Nov 24, 2017 4:42 am

Underbody braces, turbos and more!

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Fri Jun 13, 2014 12:17 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 12, 2014 10:46 am
Posts: 3
Location: Indonesia
helo
as the title...
i got my swift runnning with aem
i connected all like i used to do with FIC
i intercept crank and cam
put inj 1 to 1 / 2 to 2/ and so on
using analog a to clamp map sensor ( I think this is the probs... cos i finally found out the stock map sensor is damaged. and not changing in reading even boost in... now im using greddy 3 bar map sensor for subtitutions... should be no prob..)
Maf clamp at 4.95 max and MAF map is highest are on 4.21v
O2 is also hooked with 1K Resistor mount on the Narrowband Sensor

i am experiencing boost cut whenever i flatten the throttle
please anyone have a guide and map advice me
victorgaragesmg@yahoo.com
thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group