TeamSwift

Home of the Suzuki mini-compacts ! Your Home for all things Suzuki Swift, Geo Metro, Holden Barina, Chevy Sprint, Pontiac Firefly, and Suzuki Cultus. TeamSwift is a technical performance oriented community!
It is currently Fri Nov 24, 2017 4:44 am

Underbody braces, turbos and more!

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: tranmission issue
PostPosted: Sun Mar 08, 2015 1:08 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 24, 2014 1:52 am
Posts: 23
Location: Saskatchewan,Canada
so i bought a wrecker transmission replaced the pinion shaft in my own transmission, put it all together went out of town today like 5km and came back turned up hill there was a shake and wont go forward or reverse, when i try to put it into drive it trys to move so its not the pinion gear bolts on toque converter looks good there in there bolted up too motor but i also hear a shh shh shh noise i scanned car and i got output speed sensor malfunction and speed sensor malfunction all my fluids are good im not sure what else it would be


3 speed auto for 99 metro is what it is


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group