TeamSwift

Home of the Suzuki mini-compacts ! Your Home for all things Suzuki Swift, Geo Metro, Holden Barina, Chevy Sprint, Pontiac Firefly, and Suzuki Cultus. TeamSwift is a technical performance oriented community!
It is currently Fri Nov 24, 2017 6:38 am

Underbody braces, turbos and more!

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: No power... at all?
PostPosted: Sun Jun 18, 2017 9:55 pm 
Offline

Joined: Sun Jun 18, 2017 9:51 pm
Posts: 3
Location: Idaho
Hi! I just got a 1985 Swift and got it up and running.
It looks like the radio wire from the accessory on rail shorted out on something..
Now there is absolutely no power to anything. The battery has 13V strong coming out of it but nothing is getting any power at all.

I checked all the fuses in the fuse box under the steering wheel and they are all good
Is there some other fuse box or master fuse i am missing?? I can't seem to find anything anywhere

Anything helps!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: No power... at all?
PostPosted: Mon Jun 19, 2017 12:20 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jul 09, 2009 1:14 am
Posts: 1897
Location: Prince George B.C. Canada
Fuse box under the hood driver side.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: No power... at all?
PostPosted: Mon Jun 19, 2017 2:28 pm 
Offline

Joined: Sun Jun 18, 2017 9:51 pm
Posts: 3
Location: Idaho
Uhh am i missing something??
I cannot find another fuse box anywhere


Attachments:
19264953_1087295191414437_1382638221_n.jpg
19264953_1087295191414437_1382638221_n.jpg [ 85.68 KIB | Viewed 591 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: No power... at all?
PostPosted: Mon Jun 19, 2017 8:32 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jul 09, 2009 1:14 am
Posts: 1897
Location: Prince George B.C. Canada
My mistake. I misread the year. See fusible link from battery in this picture Lihtan/mk1/88%20carb%203%20cyl%20MT%20wiring%20diagram.png


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: No power... at all?
PostPosted: Tue Jun 20, 2017 2:55 am 
Offline

Joined: Sun Jun 18, 2017 9:51 pm
Posts: 3
Location: Idaho
That is an amazing diagram! Thanks!
Hopefully that fuse is still there will all the.. questionable stuff prior owners have done..

The radiator fan was run off a single 22 gauge speaker wire that went directly from the battery, through the wire into the cabin with a rocker switch, back to the fan wire..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: No power... at all?
PostPosted: Wed Oct 11, 2017 3:26 am 
Offline
User avatar

Joined: Sun Aug 31, 2008 12:47 pm
Posts: 640
Location: Olympia, WA
Yikes! No fuse block??!?
Yeah, you may want to invest in one of those. Check Craigs List for parts. Not sure it it would work - or even fit - if you got one from a newer 90s Metro, but who knows... maybe you'll get lucky.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group